BALIKESİR KEPSUT İLÇE MİLLÎ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ

2020-2021 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI İLKÖĞRETİM HAFTASI KUTLANDI

2020-2021 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI İLKÖĞRETİM HAFTASI KUTLANDI

 

14 Eylül 2020 Pazartesi günü saat 09.30'da İlçe Millî Eğitim Müdürümüz Erdal DURMUŞ, Kepsut İlçe Milli Eğitim  Şube Müdürü M.Erkan ERGEN ve okul müdürlerinin katılımıyla gerçekleştirilen çelenk sunma töreni; Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve şehitlerimiz ile ebediyete intikal eden öğretmenlerimiz için saygı duruşunda bulunulması ve İstiklâl Marşımızın okunması ile devam etti.

Kepsut İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Erdal DURMUŞ'un İlköğretim Haftası ile ilgili mesajı 

Değerli Eğitim Yöneticilerimiz, Çok Kıymetli Öğretmenlerimiz, Saygıdeğer Velilerimiz,Ülkemizin Aydınlık Geleceği  Sevgili Öğrencilerimiz; Öncelikle Cumhuriyetimizin banisi Başöğretmen Mustafa Kemal Atatürk ve bu cennet ülkeyi bizlere vatan olarak armağan eden tüm şehitlerimizi saygı minnet ve rahmetle anarak başlamak istiyorum.Ruhları şad, mekanları cennet olsun... 

 2020-2021 eğitim öğretim yılının ülkemize milletimize eğitim camiamıza hayırlı olmasını diliyorum.

Koronavirüs Pandemi sürecinden dolayı kademeli  ve seyreltilmiş olarak başlayacağımız bu eğitim öğretim yılında en kısa sürede hep beraber normal eğitim sürecine geçmeyi temenni ediyoruz.Bu bağlamda hepimize önemli görevler düştüğünü hatırlatmak isterim

Okul idarecilerimizin  hijyen ve temizlik konusunda gerekli tedbirleri alacağına, öğretmenlerimizin; öğrenci ve velileri  gerek yüz yüze eğitim, gerekse uzaktan eğitim kanalları ile bilgilendirerek farkındalığı artıracağına, öğrencilerimizin de günde en az 5 defa mutlaka ellerini yıkayacaklarına,maske takıp sosyal mesafeyi koruyacaklarına, kişisel eşyalarını ortak kullanmayacaklarına,uyku ve beslenme düzenlerine daha çok dikkat edeceklerine inanıyorum.

 

Bizler toplum olarak birlikte dayanışma içinde bu salgın ile mücadele etmeliyiz.Çünkü okullar toplumun lokomotifidir. Bu anlamda başarılı olabilirsek eminim ki en kısa sürede okullarımızda, sınıflarımızda, oyun alanlarımızda, kütüphanelerimizde ve spor salonlarımızda buluşacağız.Unutmayalım ki en iyi korunma tedbirli olmaktır. 

 

 

15-09-202015-09-202015-09-2020

Kasapzade Mah. Hürriyet Cad. No2 KEPSUT BALIKESİR - 0266 576 30 78

MEB © - Tüm Hakları Saklıdır. Gizlilik, Kullanım ve Telif Hakları bildiriminde belirtilen kurallar çerçevesinde hizmet sunulmaktadır.